News

Kartanon Riista

Kartanon Riista on metsästykseen ja riistanhoitoon keskittynyt yritys. Tarjoamme riistalihaa verkkokaupastamme: www.riistaliha.fi
Kartanon Riista
Kartanon Riista3 days ago
Valkohäntäpeuran kallo löysi näyttävän paikan takan päällä. Muutama peura ja hirvi kaipaa vielä uutta omistajaa!
Kartanon Riista
Kartanon Riista lisäsi 7 uutta kuvaa.4 days ago
Kartanon Riista
Kartanon Riista jakoi käyttäjän Friida Vaahteramäki julkaisun.4 days ago
Tuotteitamme tulee saamaan Eggspressin kautta lähitulevaisuudessa!
Kartanon Riista
Kartanon Riista5 days ago
Ruskosuohaukkakoiras saalistaa
Kartanon Riista
Kartanon Riista lisäsi 2 uutta kuvaa.3 weeks ago
PulledPeura! Kokeilimme tehdä valkohäntäpeuran lapapaistista nyhtöpeuraa. Toimii! Ohje on helppo, vaatii vain haudutusaikaa reippaasti. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

PulledPeura

n.1kg valkohäntäpeuran lapapaistia
3 rkl tomaattipyreetä
½ l Coca-Colaa (ei light tai zero)
1 dl lihalientä
2 rkl chilitahnaa
1 rkl korianterinsiemeniä
2 tl suolaa
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä

Sekoita mausteliemen aineet ja kaada ne uunin kestävään astiaan. Lisää pataan myös ronskisti leikatut sipulit ja valkosipulit. Upota peura kokonaan liemeen. Voit lisätä Coca-Colaa, tarpeen vaatiessa, jotta liha uppoaa kokonaan liemeen.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pidä peuraa 200-asteessa noin puoli tuntia ja laske lämpötila 120 asteeseen.
Pidä pataa uunissa 6-8 tuntia tai kunnes liha on ylikypsää.
Valele lihan pintaa välillä liemellä, jos se ei uppoa nesteeseen. Colaliemi kiehuu kasaan ja karamellisoituu kiehuessaan uunissa.
Revi ylikypsä liha säikeiksi ja sekoita kastikkeeseen.

Tarjoile valmis liha salaatin kanssa tai burgerien välissä.
Kartanon Riista
Kartanon Riista lisäsi 9 uutta kuvaa.3 weeks ago