Ajankohtaista

Kartanon Riista

Kartanon Riista on metsästykseen ja riistanhoitoon keskittynyt yritys. Tarjoamme riistalihaa verkkokaupastamme: www.riistaliha.fi
Kartanon Riista
Kartanon Riista
Hyvää Joulua!

Toivottaa Kartanon Riista
Kartanon Riista
Kartanon Riista lisäsi uuden kuvan.
Kartanon Riista
Kartanon Riista
ENNAKKOTILAUS SULJETTU!

Palvattua peuraa olisi taas saatavilla jouluksi! Palvipeura on luuton, vakuumiinpakattu, hetivalmis herkku joulupöytään. Palvit ovat valmiina viikolla 51 ja kooltaan n. 1kg. Hinta 60€/kg

Ohjeet kuinka saat oman palvipeurasi:
- kommentoi alle tai laita viestiä: mari.velama@kartanonriista.fi
- Haku paikan päältä tai seuraavista reko-tapahtumista:

Tiistai 18.12.
klo 17.00 Kauklahti, Lasihytti 1 B
klo 18.00 Lauttasaari, Tallberginpuistotie
klo 19.00 Hietalahden tori
klo 20.00 Käpylä, Väinölänkatu 7
klo 20.30 Haagan tori

Keskiviikko 19.12.
klo 18.00 Hyvinkää, Mäkikuumolantie 3
klo 19.00 Järvenpää, Järvenpään tori
klo 19.50 Kerava, Sibeliuksentie 6
klo 20.35 Tuusula, Hyryläntie 13

Torstai 20.12.
klo 17.30 Nurmijärvi, Lopentie 20
klo 18.30 Vihti, Naaranpajuntie 1
klo 19.10 Lohja, Toivonkatu 4

Myös muita herkkuja tarjolla:

Hirvi:
Jauheliha 18€/kg
Pala- ja keittoliha 25€/kg
Niska 25€/kg
Lapapaisti 30€/kg
Pyöröpaisti 35€/kg
Kulmapaisti 35€/kg
Ulkopaisti 35€/kg
Paahtopaisti 45€/kg
Etuselkä 50€/kg
Ulkofilee 60€/kg
Kartanon Riista
Kartanon Riista
Ehkäpä komein kuusipeurapukki Kytäjän historiassa!

#kuusipeura #fallowdeer #kartanonriista
Kartanon Riista
Kartanon Riista jakoi käyttäjän KulkuriTeatteri julkaisun.
Kahden kevään esityksen yhteydessä on tarjolla ravintola Harlekiinin ainutlaatuinen ”Helluntai 1814”-menu, jonka kruunaa Kartanon riistan saalis suoraan Kytäjän metsistä ❤️

Show & dinner -liput à 50-56,50 € myynnissä 14.2. ja 2.3. esityksiin, tiedustelut clavirtuose@hotmail.com / 040 721 8017.
Kartanon Riista
Kartanon Riista lisäsi uuden kuvan.
Peuran ulkofilee

I kpl peuran ulkofilee
Suola
Mustapippuri
Öljy

Mausta peuran ulkofilee suolalla
ja mustapippurilla.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
Lisää pannulle öljyä ja
paista peuran ulkofileen
pinnat kullanruskeiksi.
Käytä paistomittaria.
Laita ulkofilee
80 -asteiseen uuniin.
Kypsennä ulkofileen
sisälämmöksi 55- astetta.